skip to Main Content

OVER ONS

DE LEKKERSTE FRIETJES VAN DE BESTE KWALITEIT

GEBAKKEN MET PASSIE EN LIEFDE.

Beste klanten,

Eerst en vooral wil ik jullie welkom heten en bedanken voor jullie bezoek aan de website van frituur Drakenhof.

Frituur Drakenhof is een op en top Belgische frituur te Deurne Antwerpen waar dat netheid, snelheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel word gedragen. De zaak word met hart en ziel gerund en ondersteund door een topteam van medewerkers.

Zoals het een frituur beaamt kunnen jullie hier terecht voor overheerlijke versgebakken frietjes en talloze snacks.

Wij willen jullie terugbrengen naar de echt Belgische frituur met uit eigenbereide gerechten zoals stoofvlees, vol au vent, overheerlijke goulash en niet te vergeten onze huisbereide tartaar die met grote hoeveelheden verkocht word.

Maar daarnaast hebben wij ook keuze uit een ruim aanbod aan huisbereide gerechten, koude schotels, ovenverse belegde broodjes en een gamma aan overheerlijke hamburgers.

Één van onze doelen is dan ook een zodanige kwaliteit te leveren dat jullie als klanten meer dan tevreden zijn en met grote voldoening van tafel gaan.

Dankzij onze snelle en vriendelijke service zijn jullie in no time gesteld en kunnen jullie smullen van al dat lekkers.

 

Wij zijn sinds 2015 lid van Best Frit geworden en als lid van Best – frit teken je het “ charter van meester friturist “Het is een verbintenis om uw klanten blijvend in de watten te leggen en te zorgen dat je zich aan de wettelijke normen voldoet.

De titel “ Meester friturist ” moet je dus verdienen ! Omdat best frit de consument hiervan wil overtuigen, komen ze minstens twee maal per jaar onze frituur onverwacht controleren, Vet, koeling, diepvries ….. worden gecontroleerd. Ook andere wettelijke verplichtingen , zoals ongediertebestrijding en het bijhouden van allerlei documenten, worden gecontroleerd. Ook zijn er regelmatig acties in samenwerking met best frit, waar wij ook aan deelnemen.

Back To Top